Doneaza sange

51 de donatori acceptati la a doua donare de sange din 2018 organizata de catre Federatia Romana de Rugby

/
51 de donatori acceptati la a doua donare de sange din 2018 organizata de catre Federatia Romana de Rugby

Federatia Romana de Rugby a continuat campania de donare de sange, avandu-i alaturi pe cei de la Prisum International si Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, cu cea de-a doua donare din 2018.

Vineri, 22 iunie, in Sala de Conferinte a Federatiei Romane de Rugby, de pe Bd. Marasti nr. 18-20, sector 1, Bucuresti, a fost amenajat un centru de donare respectand toate regulamentele in vigoare. In cele aproximativ trei ore cat a durat actiunea, s-au prezentat la donare 53 de persoane, din care au fost acceptate ca donatori 51.

„Este o perioada in care lumea este plecata in concedii, de aceea ma bucura enorm de mult numarul mare de donatori care s-au prezentat astazi. S-au strans in jur de 22 de litri de sange si doresc sa le multumesc tuturor care si-au facut timp sa vina si sa faca acest gest extraordinar fata de semenii nostri. Va asteptam cu drag si peste trei luni, la urmatoarea donare”, a declarat Alin Popescu, medic coordonator FRR.

Urmatoare campanie de donare de sange va avea loc pe 21 septembrie 2018.

Sursa foto: https://frr.ro

Share Button
Leave a Reply
Your email address will not be published. *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/dralinpo/public_html/wp-includes/functions.php on line 4755

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/dralinpo/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110