Articole de interes, Carte

Carte nouă: GHID DE NUTRIȚIE – de la prevenție la terapie

/
Carte nouă: GHID DE NUTRIȚIE – de la prevenție la terapie

Această carte reprezintă rezultatul unei munci de echipă de aproape 2 ani.

Autori: Nicoleta Tupiță, dr. Simona Bobic, dr. Alin Popescu, dr. Bogdan Socea, prof. dr. Vlad Denis Constantin

”Am parcus cu un apetit ridicat acest mic tratat de nutriție prevențională și terapeutică și am găsit un meniu delicios, echilibrat nutrițional, estetic prezentat pentru diversificarea emoțiilor și de asemenea, bogat în informație într-un domeniu ”greu încercat” al nutriției și alimentelor.

Îl recomand cu căldură celor care doresc să obțină un răspuns la întrebări practice, de rutină, asociate atât patologiilor variate cât și metodelor de prevenție, asociate cu alimentația, sănătatea și stilul de viață.

Am descoperit o echipă de autori bine închegată, cu experiență medicală valoroasă și cu entuziasm în împărtășirea datelor bazate pe dovezi, care și-au lăsat amprenta într-o specializare mai mult decât necesară în țara noastră: cea de nutriționist. 

Deschideți cartea când aveți un semn de întrebare și digerați cu atenție recomandările primite, în mod cert, la final, veți fi satisfăcuți!”

prof. univ. dr. Monica Tarcea
Șef de disciplină, Nutriție comunitară și igiena alimentelor, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș

O puteți achiziționa de aici: https://librarie.umftgm.ro/ghid-de-nutritie-868

Share
Leave a Reply
Your email address will not be published. *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.