Dr. Alin Popescu/Cine sunt

Despre mine

Mă numesc Alin Popescu, am 48 de ani și sunt medic primar medicina sportivă, absolvent al Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Dr. Carol Davila” București (promoția 2000). Am competență în management sanitar și apifitoterapie. Sunt licențiat de asemenea în chimie – fizică (1997) și psiho-sociologie (2003).

Sunt absolvent al cursurilor de master “Managementul antrenamentului sportiv” și „Managementul sănătații publice și al serviciilor de sănătate”.

Colaborez cu F.R. Rugby de 20 ani (în ultimii 14 ani din poziția de medic coordonator – C.M.O.), cu Hyperclinica MedLife București de 14 ani, cu Trustul de Presă Galenus (fost KLTC) de 17 ani și am fost timp de 5 sezoane (co)prezentator al emisiunii săptămânale “Cearta în bucate” de la Prima tv (perioada 2009 – 2011) și 2 sezoane (co)prezentator al emisiunii saptamanale Cei 7 ani de masă de la National TV (2019).

Sunt rezident în specialitate de reabilitare medicală în Centrul Universitar București și Doctorand în științele sportului la Universitatea din Pitești.

Sunt din iunie 2016 secretar general al Societatii Romane de Medicina Sportiva – sunt membru fondator și secretar general al Centrului de Studii despre bere, sananate și nutritie – și sunt membru al Consiliului Director al Fundatiei Ronald McDonald Romania.

DESCARCĂ CV

Galerie foto