Federatia Romana de Rugby sprijina si in 2020 comunitatea prin diverse actiuni menite sa vina in ajutorul semenilor, una dintre acestea fiind campania de donare de sange.

Astfel, in patru zile de vineri ale acestui an, orice cetatean roman, cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani, poate face un gest umanitar pentru cel de langa el. Pe 6 martie, 12 iunie, 4 septembrie si 11 decembrie, intr-un interval orar ce va fi comunicat ulterior, va asteptam la actiunea de donare. Datele de donare au fost programate respectand regula celor 70 de zile care trebuie sa fie intre donari.

Acțiunea de donare va avea loc la sediul partenerului oficial al Federatiei Romane de Rugby pe partea de recuperare medicala, Kineto Medical Health, care se afla pe Strada Clucerului nr.1 (Piata 1 MAI).

„Am pastrat aceleasi luni (martie, iunie, septembrie, decembrie) in care am organizat campaniile de donare din ultimii 10 ani si am dorit sa anuntam din timp acest lucru pentru ca persoanele interesate sa stie ca vom continua aceste campanii, devenite traditionale pentru noi, pentru rugbyul romanesc. Trebuie sa recunosc ca anul 2019 a fost un an mai dificil avand in vedere ca am schimbat locatia pentru campaniile de donare de sange si din pacate, cu exceptia lunii decembrie, nu am reusit sa ne ridicam la numarul de donatori pe care i-am avut in anii trecuti, insa suntem optimisti ca anul acesta, printr-o mediatizare mai buna si prin mai multa promovare vom reusi sa aducem mai multi oameni langa noi. Doresc sa le multumesc tuturor celor care au raspuns prezent la apelul nostru si vreau sa va reamintesc ca donand sange, fiecare dintre noi poate  salva o viata realmente!”, a declarat doctorul Alin Popescu, medic coordonator al FRR.

Datele campaniei de donare in 2020:
6 martie 2020
12 iunie 2020 ANULATA
4 septembrie 2020 ANULATA
11 decembrie 2020 ANULATA

Lasă un comentariu
Adresa ta de email nu va fi publicată. *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.