Prima carte de nutriție dedicată sportivilor și scrisă pe înțelesul tuturor, Ghid de nutriție pentru sportivii amatori şi profesionişti cu aplicaţii în jocul de rugby” semnată de dr. Alin Popescu și nutriționist Nicoleta Tupiță, a fost lansată miercuri, 28 iunie, în sala de conferințe a Federației Române de Rugby (Bd. Mărăști, 18-20). 

Activitatea fizică nu este niciodată liniară, organismul fiind supus unui grad de efort care poate să varieze de la un antrenament la altul. Această lucrare vine în ajutorul acestor posibile situaţii ce necesită o schimbare în alimentaţie, făcând acest proces mai uşor de înţeles şi de aplicat. Prin felul în care este structurată această lucrare, putem afirma că serveşte într-o manieră facilă la identificarea şi rezolvarea problemelor de nutriţie sportivă.

Volumul „Ghid de nutritie pentru sportivii amatori si profesionisti cu aplicatii in jocul de rugby” poate fi achizitionat atât de la sediul revistei Galenus (bd. Unirii nr.15, bl. B3, sector 4, Bucuresti. Pentru comenzi in Bucuresti sau in tara livrarea se va face prin Posta Romana, la pretul volumului adaugandu-se cheltuielile de expeditie. Comenzile se pot face pe adresa office@e-galenus.ro. Informatii suplimentare la telefon – 0742/220.742, de luni pana vineri, intre orele 10 – 16), cât și comandat online de pe site-ul revistei Galenus.

 1. Bună seara! Aș dori să stiu daca ar fi utilă și fotbaliștilor și cât costă acest ghid !
  Vă mulțumesc !

 2. Buna ziua.
  Vreau sa cumpar cartea, asa cum procedez cu toate editurile de la care comandam on-line, si anume sa platesc curierului, atunci cand primesc volumul, si sa primesc o factura pe firma.
  Doamna de la Galenus care a raspuns la telefon mi-a spus ca nu se poate.
  Am spus atunci ca trimit pe cineva la sediul lor sa platim cash si sa luam cartea. Nici asa nu se poate.
  Ma ajutati Dumneavoastra sa intru in posesisa cartii?
  Multumesc.
  Lucian Gheorghiu – 0745.171.971

Lasă un comentariu
Adresa ta de email nu va fi publicată. *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.