[poll id=”11″]

  1. Sa fim seriosi! Eu stiu ca e min 300 ron o consultatie la domiciliu. Medicii de familie, desi se declara in vizite la domiciliu, nu fac aceste vizite (am o problema cu medicii de familie). Ce rost are sondajul? O consultatie la o policlinca privata este 100 ron si peste. Despre ce vorbim?

  2. La noi e mult mai putin, in Bucuresti si Ilfov unde se stie ca preturile sunt mai mari.

    Cred ca depinde foarte mult ce procent din banii aia ajunge la medic si cat la intermediari. La noi medicii sunt platiti direct de pacient, pentru ca ne dorim sa fie multumiti si unii si altii ca sa faca treaba buna impreuna.

  3. Vad ca majoritatea au votat sub 100lei pentru o vizita la domiciliu. Ar fi nemaipomenit!

    O vizita dureaza insa intre 1h si 3h. Si iti intrerupe timpul de lucru la cabinet. Deci singurul motiv pentru care medicul s-ar duce la domiciliul pacientului ar fi ca e platit mai bine sau ca nu are de lucru la cabinet. Cred ca nu se pune problema sa faca cineva caritate altfel decat in cazuri exceptionale. Iar unde vedeti preturi mai mici decat pretul pietei, ar trebui sa fie doar pentru un timp limitat (campanii), fiindca sunt preturi cu caracter publicitar si folosirea unor preturi de dumping nu numai ca destabilizeaza piata, dar este interzisa prin lege.

    Iar Colegiul Medicilor din Romania, are in prerogative sanctionarea unor astfel de practici din partea profesionistilor in domeniul medical. Ma intreb de cate ori a facut-o.. vreodata.

Lasă un comentariu
Adresa ta de email nu va fi publicată. *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.