Departamentul medical al Federatiei Romane de Rugby isi propune o noua serie de cursuri de prim-ajutor, destinate tuturor celor care au fost implicati in fenomenul oval si care isi doresc sa poata interveni in mod responsabil atunci cand circumstantele o cer.

„Avand in vedere experienta pozitiva a ultimilor ani, am decis ca in 2020 sa oferim nu mai putin de10ocazii tuturor celor care isi doresc sa dobandeasca cunostinte specifice de prim ajutor. Planul este, fara indoiala, unul ambitios, dar avem incredere ca eforturile noastre vor fi rasplatite de bucuria si recunostinta participantilor si mai ales a celor care vor beneficia de informatiile pe care ei le dobandesc, informatii care pot face la un moment o diferenta majora in viata unei alte persoane.” a declarat dr. Alin Popescu, managerul medical al FRRugby.

Programul acestui an include:

  • duminica, 22 martie– Bucuresti AMANAT 2021
  • joi, 27 aprilie – Iasi AMANAT 2021
  • miercuri, 13 mai – Bucuresti AMANAT 2021
  • sambata, 13 iunie – Timisoara AMANAT 2021
  • miercuri, 1 iulie – Bucuresti AMANAT 2021
  • luni, 31 august – Suceava AMANAT 2021
  • joi,24 septembrie – Baia Mare – AMANAT 2021
  • joi, 22 octombrie – Bucuresti AMANAT 2021
  • duminica, 22 noiembrie – Cluj Napoca AMANAT 2021
  • duminica,13 decembrie – Bucuresti

Cursurile sunt atestate World Rugby Level 1, procedura de inscriere fiind legata direct de forul mondial, pe platforma caruia cei care doresc sa participe trebuie sa urmeze si sa finalizeze modulul de prim ajutor disponibil la linkul:

si pe cel potrivit propriului istoric

Doritorii trebuie sa aiba peste 16 ani si sa trimita un e-mail pe adresa alin.popescu@frr.ro in care sa isi exprime intentia de a participa la curs, precizandu-si datele de identitate si atasand si un printscreen cu rezultatul absolvirii celor 2 module dintre cele de mai sus, pana cel tarziu cu 3 zile inaintea datei cursului ales. Numarul maxim de participanti la curs este de 18, acestia fiind inclusi pe lista in ordinea inscrierii, educatorii lor fiind dr. Vlad Ilie, dr. Dan Wanya si dr. Alin Popescu, asistati de medic rezident Ana Visinescu. 

Fiecare curs are durata de 8ore, cu o pauza de masa, oferita de organizatori si in legatura cu care va rugam sa transmiteti in avans si eventualele restrictii alimentare. Prezenta la curs este obligatorie pe tot parcursul desfasurarii sale, dupa finalizarea sa absolventii urmand sa primeasca la adresa de e-mail folosita pentru certificarile online si precizata in datele de inscriere, certificatul de absolvire oferit de World Rugby.

REVENIM IN CURAND CU NOILE DATE!!!

Lasă un comentariu
Adresa ta de email nu va fi publicată. *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.