Termeni si conditii

Toate articolele publicate in acest site servesc numai si numai in scop informational si educational! Sub nici o forma continutul publicat in acest site NU va fi substituit unui sfat medical autorizat, astfel ca persoanele fara licenta medicala nu vor face in nici un fel uz de ele fara a consulta in prealabil un medic specialist in domeniu si fara a avea acordul explicit al acestuia.

In nici o circumstanta, dralinpopescu.ro (si nici o alta terta parte implicata in furnizarea ori publicarea de continut in cadrul acestui site), nu poate fi facuta responsabila pentru vatamarile ori pagubele de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea continutului publicat in acest site.

Cititorul va folosi pe propria raspundere continutul publicat in acest site. Cititorul este de acord cu faptul ca dralinpopescu.ro (si nici o alta terta parte implicata in furnizarea ori publicarea de continut in acest site) nu garanteaza acuratetea, veridicitatea sau gradul de actualitate al continutului acestui site.

Tinand cont de faptul ca datele medicale se schimba extrem de rapid, unele informatii publicate in dralinpopescu.ro pot fi la un moment dat depasite, incomplete, incorecte sau pot reprezenta subiecte de controversa.

Folosirea textelor sau imaginilor disponibile pe acest site, fara acordul scris al autorului, este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

  1. e ciudat cum in tara asta o insiruire de titluri te poate face sa crezi ca persoana respectiva e competitiva in domeniul sau si chiar stie despre ce vorbeste!…

Lasă un comentariu
Adresa ta de email nu va fi publicată. *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.