Federatia Romana de Rugby isi propune sa ofere o noua oportunitate educativa tuturor celor care vor sa se implice mai mult la nivel social, organizand in acest sens un nou curs de prim ajutor Level 1 World Rugby. Cursul este programat sa aiba loc joi, 25 iulie 2019, incepand cu ora 8:45 la Ibis Style Hotel in Bucuresti.

Doritorii trebuie sa trimita un e-mail pe adresa alin.popescu@frr.ro – pana marti 23 iulie – in care sa isi exprime intentia de a participa la curs, precizandu-si datele de identitate, si sa ataseze si un printscreen cu rezultatul absolvirii celor 2 module dintre cele de mai jos.

Participantii trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte:

1. varsta peste 16 ani

2. urmarea si absolvirea modulului de prim ajutor:

3. urmarea si absolvirea modulului potrivit propriului istoric: 

„Din experienta noastra de pana acum am observat ca din ce in ce mai multe persoane isi doresc sa dobandeasca informatiile necesare pentru a putea actiona in cazul unei urgente, ceea ce este mai mult decat imbucurator. Ne dorim sa oferim oamenilor, indiferent de pregatirea lor, toate instrumentele potrivite pentru a lua atitudine, numai astfel putem schimba impreuna in bine propriul nostru viitor.”, a declarat Alin Popescu, managerul medical al FRR.

Dupa finalul cursului, absolventii vor primi la adresa indicata, certificatul de absolvire oferit de World Rugby.

Cursurile vor fi coordonate de catre educatorii World Rugby: managerul medical al FRR, dr. Alin Popescu si de catre dr Beatrice Costandache. 

Prezenta la curs este obligatorie pe tot parcursul desfasurarii sale.

Lasă un comentariu
Adresa ta de email nu va fi publicată. *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.