Această carte reprezintă rezultatul unei munci de echipă de aproape 2 ani.

Autori: Nicoleta Tupiță, dr. Simona Bobic, dr. Alin Popescu, dr. Bogdan Socea, prof. dr. Vlad Denis Constantin

”Am parcus cu un apetit ridicat acest mic tratat de nutriție prevențională și terapeutică și am găsit un meniu delicios, echilibrat nutrițional, estetic prezentat pentru diversificarea emoțiilor și de asemenea, bogat în informație într-un domeniu ”greu încercat” al nutriției și alimentelor.

Îl recomand cu căldură celor care doresc să obțină un răspuns la întrebări practice, de rutină, asociate atât patologiilor variate cât și metodelor de prevenție, asociate cu alimentația, sănătatea și stilul de viață.

Am descoperit o echipă de autori bine închegată, cu experiență medicală valoroasă și cu entuziasm în împărtășirea datelor bazate pe dovezi, care și-au lăsat amprenta într-o specializare mai mult decât necesară în țara noastră: cea de nutriționist. 

Deschideți cartea când aveți un semn de întrebare și digerați cu atenție recomandările primite, în mod cert, la final, veți fi satisfăcuți!”

prof. univ. dr. Monica Tarcea
Șef de disciplină, Nutriție comunitară și igiena alimentelor, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș

O puteți achiziționa de aici: https://librarie.umftgm.ro/ghid-de-nutritie-868

 1. Respect pt efortul perseverent – dar Practica va dovedi ca va fi o carte printre multele alte cărti , uitate intr-o Bibliotecă ! Va citez:
  „Această carte reprezintă rezultatul unei munci de echipă de aproape 2 ani.” ?! Si dvs credeti ca informatiile astfel obtinute, … si in … doi ani !!!! … le poate aplica un OM al secolului 21 ?
  Un OM bombardat in toate dimensiunile existentei sale ,
  constient de scurtimea nedreaptă a vietii sale , si-aşa chinuită! ,
  deci cu un ritm alert al trairilor , aflat in viteză , pe ” picior de plecare” mai mereu , …. primeşte mai uşor informaţiile obţinute mai degrabă prin Inspiraţie potrivită exact cu momentul si situaţia în care se află respectivul OM ! Si mai putin informatii obtinute prin eforturi considerabile ( de timp si in echipe) ! Din singurul motiv ca Viaţa este MIŞCARE!
  Informatia nu mai este valabilă nici de pe o zi pe alta cu atît mai puţin peste ani !!!!

  O viaţă senină si plină de Spiritul Adevărului care să vă călăuzească în tot ce faceti!
  Cu multumiri pentru intelegere ,
  https://youtu.be/ebz22mjFes4?list=PL4PWVO87C6z7I7U9BZgWAmh9pf7Bn4lT8

Lasă un comentariu
Adresa ta de email nu va fi publicată. *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.